Lomp Liberalisme

Kabinet spreekt over de bezuinigingen. Prominente rol voor VVD. Maar die VVD kan er helemaal niets van. Enige wat je hoort van de VVD is strenger straffen, boetes en verbieden. Slimme, intelligente oplossingen hoor je niet van de VVD, het is alleen maar 'van dik hout zaagt men planken'.
Mooi voorbeeld is de enorme toename van verkeersboetes. Meer boetes, en heel veel hoger ...... en er zijn heel veel Nederlanders die hier voor hebben gekozen, en nu spijt hebben .... de stommeriken.
Laatst zo'n domme VVD-stemmer gesproken over die boetes. Hij vond het geweldig. Op de vraag of al die boetes iets opleveren werd geantwoord dat dat zeker het geval was, want er werden er veel uitgeschreven. Ik als antwoord: het is toch de bedoeling dat die hoge boetes mensen bang maakt en ze daardoor voorzichtig laat rijden, en dat dat blijkbaar niet werkt. Die domme VVD-er uhhhh ......
En dan gaat de Blok van de VVD nu huurders die iets meer verdienen met forse huurverhoging uit hun huis pesten .... schande .... mensen wegpesten.

Maar goed, wat een mooi voorbeelden van Lomp Liberalisme .... u mag hem gebruiken.....